Durfjijmetmij.nl is de gratis ontmoetingssite voor mensen met psychiatrische en/of psychosociale problematiek. Deze problematiek maakt het wellicht lastig om aansluiting te vinden op andere ontmoetingssites. Vandaar dat deze website in het leven is geroepen. Een platform waarop je volledig jezelf kan zijn. Zo kom je op een laagdrempelige en makkelijke manier in contact met nieuwe mensen. Iedereen verdient een kans op liefde of vriendschap.

Om gebruik te mogen maken van deze ontmoetingsplek, moet je ingeschreven staan bij één van de aangesloten organisatie. Klik hier voor een overzicht van alle aangesloten organisaties.

Durfjijmetmij.nl bestaat inmiddels ruim 10 jaar en heeft al voor vele vriendschappen en liefdeskoppels gezorgd. Met meer dan 6000 actieve leden ben je verzekerd van een goede eerste stap op weg naar liefde en/of vriendschap.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wat goed dat je er over nadenkt om je in te schrijven! De inschrijving gaat als volgt:

  1. Schrijf je in via de inschrijfbutton.
  2. Wanneer je op verzenden klikt, gaat je inschrijving naar de organisatie waar je in zorg bent. Voordat je verder kan, moet deze organisatie jouw inschrijving goedkeuren.
  3. Nadat je inschrijving is goedgekeurd (yes!), kan je aan de slag met je profiel. Je bent nu nog maar één stap verwijderd tot de Durfjijmetmij-club. Het is aan jou om je profiel zo goed als mogelijk in te vullen. Laat zien wie je bent. Zorg voor een duidelijke foto, pakkende tekst en probeer alle vragen te beantwoorden. Zo krijgen de leden een zo volledig mogelijk beeld van jou.
  4. Alles ingevuld? Dan kan het ontmoeten beginnen. 

Goed om te weten: Je profiel is alleen zichtbaar voor jou en andere Durfjijmetmij-leden. Dit zorgt voor een veilige omgeving. We hechten veel waarde aan je privacy. Ga dan ook voorzichtig met je contactgegevens om.

Ontmoet anderen online