Hoe werkt het?

Nieuwsgierig?

Leuk dat je interesse hebt in een lidmaatschap bij durfjijmetmij.nl! 

Om gebruik te mogen maken van deze ontmoetingsplek, moet je ingeschreven staan bij één van de aangesloten organisatie. Klik hier voor een overzicht van alle aangesloten organisaties. Staat jouw organisatie erbij? Super, dan kan je beginnen!

Aan de slag, schrijf je in!

1. Schrijf je in via de inschrijfbutton. Wanneer je op verzenden klikt, gaat je inschrijving naar de organisatie waar je in zorg bent. Voordat je verder kan, moet deze organisatie jouw inschrijving goedkeuren.

2. Nadat je inschrijving is goedgekeurd (yes!), kan je aan de slag met je profiel. Je bent nu nog maar één stap verwijderd tot de Durfjijmetmij-club. Het is aan jou om je profiel zo goed als mogelijk in te vullen. Laat zien wie je bent. Zorg voor een duidelijke foto, pakkende tekst en probeer alle vragen te beantwoorden. Zo krijgen de leden een zo volledig beeld van jou. 

3. Vul ook in wat je zoekt. Om een zo goed mogelijke match te vinden is het van belang dat je aangeeft waar je naar op zoek bent. Vriendschap, relatie, mailcontact? Welke kenmerken heeft de persoon? 

4. Alles ingevuld? Dan kan het ontmoeten beginnen. Ga van start met het zoeken van connecties. Je kan chatten, berichten versturen, vriendschappen aangaan en events plaatsen. 

De ontmoetingssite heeft dus vele mogelijkheden om jouw nieuwe vriendschap of liefde te vinden. We hebben een handleiding gemaakt zodat je de website optimaal kan gebruiken. Wil je deze per mail ontvangen?

Stuur ons een bericht via het contactformulier. Deze vind je hier

 

 

 

Ontmoet anderen online