Je hebt je ingeschreven op durfjijmetmij.nl omdat je (soms) kampt met eenzaamheid of gewoon toe bent aan wat sociaal contact. Ga je echt op zoek naar de match in vriendschap of liefde? Of zou een gezellig praatje met andere leden voor jou al genoeg zijn? Neem eens deel aan de groepschat! Laagdrempelig en zonder verwachtingen de eerste stappen zetten op het ontmoetingsplatform. Wij zeggen doen.
 

Waarom?

Naast dat leden echt actief op zoek gaan naar een nieuwe liefde of een goede vriend, zien we voornamelijk dat iedere vorm van sociaal contact een plus is. Een praatje over het weer, je werk of dingen die je bezighouden. De normaalste zaken maar wel zo fijn om te kunnen delen met iemand. Op durfjijmetmij.nl is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een groepschat. Dagelijks maken hier vele leden gebruik van. Zo is er een vast clubje leden die elkaar op vaste tijden spreken. Hoe leuk is de mogelijkheid om hierbij aan te sluiten? Het is laagdrempelig, met vele leden bij elkaar en minder spannend dan dat je iemand out of the blue een berichtje vanuit jezelf stuurt. Een blauwtje of afwijzing is hier dan ook niet mogelijk. Ben je nieuw op durfjijmetmij.nl? Start dan eens met een deelname aan de groepschat.

Hoe werkt het?

Recht onderin zie je twee balkjes staan. In het eerste balkje staat een groen rondje en het woord Chat met daarachter een cijfer. Dit balkje laat zien hoeveel van jouw vrienden online zijn. Als je hierop klikt verschijnt een kolom met de vrienden die op het moment online zijn. Vanuit hier kan je een chatgesprek beginnen met één van hen.

Helemaal rechts staat een nieuwe button: Chatgroepen. Wanneer je hier op klikt, ontvouwt zich een groter scherm, waar alle chatgroepen staan. Ook de Algemene chat, klik hierop. Nu zie je alle leden die online zijn en val je midden in een gesprek. Op ieder moment van de dag nemen er andere leden deel. Alle koetjes en kalfjes worden besproken. Zo is er altijd een luisterend oor.

Ode aan de gifjes

Daarnaast is het ook mogelijk om een GIFje te sturen. Een GIFje is een reeks afbeeldingen achter elkaar, oftewel een filmpje. Grappige en unieke filmpjes die jouw mood of emotie kunnen weergeven op een humoristische manier, zo houden we het luchtig. Klik eens op het woordje GIF rechts naast de tekstbalk. Nu komt er een overzicht aan allerlei filmpjes. Je kan zelfs zoeken op onderwerp. Zit er een GIFje bij die helemaal bij de situatie past? Sturen maar! Wij zijn fan.

 

Heb je al eens gebruik gemaakt van de groepschat? Laat ons hieronder weten wat je ervan vindt!

 

Reageren (0)
Bekijk alle reacties
Nog geen reacties ontvangen
Ontmoet anderen online