Lidmaatschap
 • Je hebt vast al even rondgekeken op de nieuwe website. Mocht je dit nog niet gedaan hebben, zeker even doen! Dan zal je waarschijnlijk opmerken dat er een nieuw item is toegevoegd. Vanaf nu kan jezelf evenementen plaatsen of deelnemen aan evenementen van andere leden. Hoe het werkt? Dat leggen we je graag even uit.

  Allereerst handig om te verduidelijken wat we bedoelen met Event. Een event is een activiteit die je met vrienden kan doen. Denk hierbij aan afspreken om bijvoorbeeld een spelletje te spelen, samen te sporten, een bioscoop te bezoeken, ergens te gaan wandelen of te picknicken. Zo zijn er natuurlijk vele activiteiten die je zou kunnen bedenken. En dit mag en kan ook! Okay en dan gaan we nu aan de slag…

  Bestaande evenementen bekijken
  Wanneer je de website opent, zie je een menubalk met helemaal rechtsboven de button “Events”. Klik hierop en je krijgt een overzicht van alle evenementen die leden of de organisatie van Durfjijmetmij.nl hebben aangemaakt. De events zijn verdeeld onder categorieën, bijvoorbeeld Sport & Outdoor of Hobby. Zo kan je makkelijk filteren op soort activiteit. Als je er een event bijstaat die je aanspreekt kan je er op klikken en contact opnemen met degene die het event georganiseerd heeft. (Klik op de groene “reageren” button aan de rechterkant )Ook staat erbij vermeld wanneer het event plaatsvindt en hoeveel personen er maximaal deel mogen nemen.
   

  Wil je liever zelf een event aanmaken?
  Je kan natuurlijk ook zelf het heft in eigen hand nemen. Maak een event aan! Open opnieuw de website en ga naar de menubalk aan de bovenkant. Hier zie je het kopje “Mijn profiel”. Klik hierop en druk op “Wijzig mijn profiel”. Er wordt een nieuwe pagina geopend. Aan de linkerkant zie je een kolom met allerlei opties. Klik op “Events”. Nu krijg je een overzicht van alle events die je aangemaakt hebt. Een nieuw event aanmaken? Rechtsboven vind je een groene button met “Event plaatsen”. Klik hierop.

  Bedenk een pakkende titel en vul een korte uitleg bij intro in. Daarnaast kan je een samenvatting van het event/activiteit toevoegen. Wat is je idee? Probeer zo duidelijk mogelijk uit te leggen wat het programma inhoudt. Gelukt? Kies dan nog even een categorie uit waar jouw activiteit bij past en vergeet dan niet om de status aan te passen naar “Publiceren”. Klik op “Opslaan”. We zijn nog niet helemaal klaar, we moeten nog wat extra informatie toevoegen. Scroll naar boven. Daar zie je in het oranje “Eigenschappen” staan, klik hierop. Vul de datum, locatie, aantal personen en groepsgrootte in. Druk weer op “Opslaan”. Als allerlaatste voeg je een afbeelding toe. Scroll weer naar boven en klik op “Afbeeldingen”(oranje). Upload een foto en jouw event is compleet! Nu is het wachten op reacties. We hopen dat vele leden enthousiast zijn en zullen reageren op jouw event. Wacht het rustig af of iemand interesse heeft.
   

  We snappen dat het wellicht wat veel informatie is. Dus hierbij nog 1 keer kort en bondig het stappenplan:

  Events bekijken

  Open de website → Klik bovenin op button “Events” in de menubalk.

  Klik op een event naar keuze → interesse om deel te nemen? → Klik op de groene button “reageren” aan de rechterzijde.

   

  Event plaatsen

  Open de website → Klik op “Mijn profiel” boven in de menubalk

  → Klik op “Wijzig mijn profiel”

  → Aan de linkerkant zie je een kolom, klik op “Events”

  → Rechtsboven zie je een groene button “Event aanmaken” klik hierop

  →Bedenk een pakkende titel, intro en maak een samenvatting

  →Kies en categorie en pas de status aan naar “Publiceren”

  →Klik op “Opslaan”

  →Scroll naar boven en klik op tabblad “Eigenschappen”(staat in het oranje)

  →Vul de datum, locatie, aantal personen en groepsgrootte in

  →Klik op “Opslaan”

  →Scroll naar boven en klik op tabblad “Afbeeldingen”(staat in het oranje)

  →Upload een foto

  →Klaarrrr! Nu wachten tot iemand interesse heeft.

   

Ontmoet anderen online