De leukste eerste date ideeën!

Met deze dates zit je altijd goed.

Eindelijk de eerste stap gezet. Je hebt het aangedurfd om iemand te benaderen via het online ontmoetingsplatform. En nu blijkt er ook nog een klik te zijn, yes! Je bent al even aan het chatten en je hebt een duidelijk beeld van degene aan de andere kant van het scherm. Je trekt je stoute schoenen aan en vraagt hem of haar op date. Je hart maakt een sprongetje, want je hebt zojuist een date gescoord. Maar wat nu? Wij hebben de leukste eerste date ideeën voor je op een rijtje gezet.

 

  1. Koffie to go citywalk

Met jouw volle agenda is dit de beste date voor een snelle check. Plan een uurtje vrij en kom er achter of je date wel iets voor jou is. Kies jullie favoriete stad of dorp uit en bestel een koffie to go bij een leuk koffietentje. Het is wel handig om de stad goed te kennen of van te voren een route uit te stippelen. Zodat je niet verdwaald.

  1. Picknicken

Romantisch picknicken dat wil iedereen wel. Vul je tas met lekkere hapjes en drankjes, wat servies en een fijn kleed. Zorg dat je goed voorbereid bent want daar scoor je punten mee. Nu nog een mooie plek uitkiezen en de date kan beginnen. Kies bijvoorbeeld voor een stadspark of natuurgebied. Een rustige plek geeft je alle ruimte om je date op een intieme manier te leren kennen. Samen een kleedje delen, wij zijn voor!
 

  1. Potje Glow in the dark midget golf, poolen of bowlen

Stil zitten niks voor jou? Ga dan voor een actievere date met een spelelement. Je weet gelijk of je date tegen zijn verlies kan. Bowlen, midget golf en poolen zijn hier goede voorbeelden van. Een dynamische omgeving zorgt voor een informele sfeer en je zal je dus snel op je gemak voelen. Is jouw budget beperkt? Denk er dan eens aan om zelf een spel mee te nemen naar een mooi park. Succes verzekerd!

 

  1. Kano- of bootje varen

Een mooie zonnige dag wil je natuurlijk buiten doorbrengen. Hoe leuk is het dan om samen met jouw date in hetzelfde schuitje te zitten? Wanneer je zin hebt om actief bezig te zijn, kan je een kano of roeiboot huren. Toch liever rustig dobberen op het water, kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een motorbootje. Stop dan voor de zekerheid een flesje drinken en wat lekkers in je tas. Dat maakt jouw date compleet.
 

  1. Samen sporten

Voor de sportievelingen onder ons is samen sporten een goed idee. En sporten moet je toch wel, dus waarom niet samen? Wellicht is er een sport waar jullie beide dol op zijn. Een potje tennis, rondje hardlopen of misschien een middag golfen. Je kan direct checken of je date wel fit is. Mocht de date tegenvallen ben je in ieder geval lekker sportief bezig geweest.

 

  1. Pop podia of lokale band

Speelt jouw favoriete lokale band in de plaatselijke bar? Verplaats je date dan niet, maar neem hem of haar gezellig mee! Samen dansen, zingen en een drankje drinken. Als je zo geen nieuwe soulmate vindt weten wij het ook niet meer. Is jouw budget niet groot? Er zijn voldoende plekken waar er muziekavonden worden georganiseerd waar je gratis naartoe kan. Speuren maar!
 

  1. Ga samen naar een museum

Dit is wellicht iets waar je niet gelijk aan denkt. Maar ook deze tip kunnen wij je aanraden. Samen struinen door een museum is vrijblijvend en je pikt direct een expositie mee die je op je wish-list had staan. Ook poppen er andere gespreksonderwerpen op wanneer je naar een kunstwerk kijkt. Daarnaast kan je een museumbezoek net zo lang of kort maken als je wilt.
 

  1. Strandwandeling

Is het een koude zonnige winterdag dan denk je misschien niet direct aan een strandwandeling. Think twice! Hoe romantisch is het om je na een lange strandwandeling samen op te warmen bij een hardvuur? Doe daar twee koppen warme chocolademelk met slagroom bij en je date is geslaagd. Precies, wij zeggen doen!

Schijnt de zon een pit in de grond? Ook dan is een strandwandeling een goed idee. Korte broek of zomerjurk uit te kast en lekker afkoelen met je blote voeten in de zee. Wandelen ontspant en zorgt voor een fijn gesprek. Ideaal om je date goed te leren kennen.
 

  1. Frisje drinken

Wil je gewoon oldfashion een frisje drinken in je favoriete bar of restaurant? Dat is natuurlijk altijd een goed idee. Misschien niet de origineelste maar wel de manier om de ander goed te leren kennen. Even twee tips van ons. Nummer één; kies een plek uit waar jij je op je gemak voelt zodat je lekker jezelf kan zijn. En tip twee: zorg voor een plek waar de muziek niet op standje mega hard staat zodat je elkaar goed kan horen.
 

Maar wat je ook gaat doen samen…

Vergeet vooral niet te genieten en ontspan. Het is logisch dat je een beetje zenuwachtig bent, wie weet zit je wel tegenover de vrouw of man van je dromen. Maar niemand heeft er iets aan als de zenuwen de overhand nemen. Je hebt tenslotte niks te verliezen. Toch geen klik? Dan is er een grote vijver aan potentiële liefdes op durfjijmetmij.nl. Dus kom op, relax en geniet!

Reageren (0)
Bekijk alle reacties
Nog geen reacties ontvangen
Ontmoet anderen online