De hele maand februari staat durfjijmetmij.nl in het teken van de liefde. Daar horen natuurlijk ook de succesverhalen van onze leden bij. De afgelopen 11 jaar hebben vele matches in de liefde en vriendschap opgeleverd. We spraken Moniek, trouw durfjijmetmij-lid, over haar zoektocht naar liefde.

Moniek is een durfjijmetmij´er van het eerste uur. “Het is heel lang geleden dat ik een account heb aangemaakt op durfjijmetmij.nl. Ik denk zelfs dat ik één van de eerste leden ben. Ik was op zoek naar een vriend, naar een relatie. Online daten was iets voor mij omdat ik niet veel uitging, niet naar een disco of café. Dus via mijn computer kon ik makkelijk contact leggen. En inmiddels heb ik mijn match gevonden,” lacht ze.

Voordat ze haar match vond heeft ze wel een aantal gesprekken gevoerd en dates gehad. “Mijn eerste date was met iemand uit Bovenkarspel, ik woon zelf in Hoorn, dus dat was fijn dichtbij. Nadat we een tijdje gechat hadden spraken we af. Hij zou een spijkerbroek en geel petje dragen. Toen ik hem zag staan dacht ik; “Hé, die komt mij bekend voor!”. We kwamen er achter dat we elkaar al kenden, erg grappig. We hebben een hele leuke dag gehad, maar verder was er geen klik.” Het was een leuke ervaring voor Moniek en het smaakte naar meer.

Na een aantal gesprekken en dates met andere leden, komt ze in contact met Jaap.  Moniek vertelt verder: “Om precies te zijn was het in november vijf jaar geleden dat ik Jaap leerde kennen via durfjijmetmij.nl. Na wat chatten voelde ik dat er meteen een klik was. Daarom was ik heel benieuwd naar hem en ook naar hoe hij aan de telefoon zou zijn. Jaap daagde mij uit en zei: “Bel mij maar op als je durft”. Ik heb hem toen gebeld. Die klik was er nog steeds. Ik maakte helemaal een dansje toen hij na het telefoongesprek zei dat hij wel wilde afspreken. Ik was zo blij! Ik was al een tijd op zoek naar de liefde en had al lang geen relatie gehad. Ik was heel blij dat de interesse wederzijds bleek te zijn.”

Eerste date

Als eerste date gingen ze naar de bioscoop om de film Aladdin te kijken. Moniek vertelt enthousiast over deze date: “We hadden zo’n klik dat hij mij in de pauze al verkering heeft gevraagd. Blijer kon hij mij niet maken! Inmiddels zijn we meer dan 5 jaar verder. Jaap is een knappe jongen. Hij herinnert mij aan een fijne tijd in mijn jeugd. Ook hebben we dezelfde muzieksmaak en trekken we er vaak samen op uit. We gaan elk jaar op vakantie. Zo zijn we afgelopen jaar naar Texel geweest. Voor corona deden we vaker leuke tripjes. Nu hebben we ons fietsuitje al 2 keer moeten verzetten. Erg jammer. We kijken ontzettend uit naar de tijd zonder corona, zodat we onze tripjes weer kunnen doen.”

De toekomst

Als we vragen naar haar toekomst met Jaap ziet ze het rooskleurig in. Het enige waar ze het nog even over moeten hebben is trouwen en samenwonen. “Het liefste wil Jaap trouwen en samenwonen.  Alleen zie ik dat niet zo zitten. Hij is heel druk en bij mij kan dat niet altijd. Helaas ben ik te oud voor kinderen. We genieten gewoon samen op deze manier. Daar ben ik blij mee. En het trouwen en samenwonen daar komen we wel uit.”
 

Raad jij anderen aan om zich in te schrijven bij durfjijmetmij.nl? “Jazeker! Ik heb de beste connectie gevonden en dat is liefde. Van anderen hoor ik dat ze leuke chatgesprekken hebben, en vriendschappen hebben opgebouwd.” En als je dacht dat ze haar account dan verwijderd heeft, omdat ze haar match heeft gevonden, dan heb je het fout. Ze houdt haar lidmaatschap aan, zodat ze af en toe nog lekker kan chatten met andere leden. Kijk, toch gezellig!

De namen in dit artikel zijn in verband met privacy redenen gefingeerd. De werkelijke namen zijn bekend bij de redactie.  Om de privacy van onze leden te waarborgen staan niet de volledige namen vermeld.

Jouw verhaal ook hier op de website? Stuur een mailtje naar durfjijmetmij@parnassia.nl en wie weet nemen we binnenkort contact met je op.  

Reageren (0)
Bekijk alle reacties
Nog geen reacties ontvangen
Ontmoet anderen online