Zo verras je jouw geliefde met Valentijn!

De 6 beste budgetproof ideeën

Of je het nou commercieel vindt of niet, op Valentijnsdag staan we allemaal even stil bij de liefde. Wij van durfjijmetmij.nl zijn groot fan van deze dag want liefde moet je vieren. Hoe leuk is het om jouw geliefde te verrassen? Wij hebben 6 budgetproof tips voor je op een rij gezet. Ben je bang dat je budget het niet toelaat? Niet nodig! Wij vinden dat een verrassing niet veel geld hoeft te kosten. De moeite die je ervoor neemt zegt, is het allerbelangrijkste.

 

  1. Kaartje

Het is al een eeuwenoude traditie; het sturen van een kaartje of gedicht op 14 februari. Misschien vind jij het wat afgezaagd maar neem nou eens de tijd om je gevoelens op papier te zetten. Een persoonlijk bericht vindt iedereen leuk om te ontvangen en hoe vaak spreek je jouw gevoelens voor de ander nou uit? Tegenwoordig kan je jouw kaartje ook personaliseren met een leuke foto van jullie samen. Wij zeggen doen!
 

  1. Bakken maar

Je kent de uitdrukking “liefde gaat door de maag” vast wel. Wie wil nou niet verrast worden met een lekker eigengemaakt baksel of diner? Bijvoorbeeld: een lekkere taart, doosje vol koekjes of het lievelingsgerecht van je geliefde. Dus keukenprinsen en -prinsessen waar wachten jullie op? Bakkers klaar, bakken maar!
.

  1. Klein cadeautje

Wanneer we zeggen cadeautje, denken we vaak aan grote dingen. Maar een leuk cadeau hoeft niet duur of groot te zijn. Denk eens terug aan jullie eerste date, hebben jullie een foto samen gemaakt die wel in een lijstje past? Of hebben jullie geluncht bij een restaurantje waar je haar of hem weer mee naartoe kan nemen voor een drankje? Mocht je het echt niet weten, kan je altijd nog kiezen voor één mooie roos, geurkaars of iets van chocolade. Dan zit je altijd goed.
 

  1. Zet je talent in

Een persoonlijke verrassing is het allerleukste. Ben je een getalenteerde tekenaar? Kan je goed zingen? Ben je een topper in handwerk? Of timmer jij zo iets moois in elkaar? Maak iets speciaal voor jouw geliefde. Laat je talent spreken. Wij weten zeker dat je jouw geliefde niet gelukkiger kan maken.
 

  1. Romantische wandeling

Doen jullie wel vaker een ommetje hand een hand door een natuurgebied of gewoon door je woonwijk? Maak jullie wandeling op deze dag romantisch! Eindig hem met een picknick op jullie favoriete plek. Vul je rugzak met wat lekkers en zoek een fijn beschutte plek waar je samen kan gaan zitten. Hoe leuk is dat? We weten zeker dat je geliefde verrast zal zijn.
 

  1. Een fijne massage

Wanneer je het hart veroverd hebt van jouw geliefde en jullie al een tijdje samen zijn is dit ook een goede keuze. Wat dacht je van een fijne hand- of voetmassage? Bereid het goed voor door een lekkere massageolie in huis te halen. Ook is het wellicht handig om even wat YouTube filmpjes te bekijken hoe je het beste je massage aanpakt. We willen natuurlijk wel dat je massage in de smaak valt. Succes verzekerd.
 

Heb je zelf nog een goede tip? Laat het ons weten door onder deze blog te reageren. Happy Valentine’s Day!

Reageren (0)
Bekijk alle reacties
Nog geen reacties ontvangen
Ontmoet anderen online