Dit weekend is het weer zover. De eerste zondag na de volle maan nadat de lente op 21 maart officieel is begonnen. Dat betekent: Pasen! Een lekker lang weekend om leuke dingen te doen. Heb je al een idee wat voor leuks je dit zonnige weekend ga ondernemen? Nee? Wij hebben wat ideeën voor jou op een rij gezet.

 

Lekker uitgebreid ontbijten of brunchen

Oke, oke, oke… Niet heel origineel maar zeker wel zo leuk. Als je aan een feestdag denkt, denk je aan lekker eten. Nodig wat vrienden en/of familie uit, dek je tafel in paassferen en ga aan de slag in de keuken. Een tafel vol lekkers daar zegt niemand nee tegen. De geur van gebakken broodjes, smeuïge kakelverse eitjes en boter geboetseerd in een kip roept bij ons nostalgische paasgevoelens op. Je zou ook met elkaar kunnen afspreken dat iedereen wat meeneemt, zo maak je het wat makkelijker voor jezelf. Tip van ons!

 

Bezoek een paasmarkt

Nu alle evenementen weer mogen, staat de evenementenkalender voor Pasen ook bomvol. In veel steden worden er leuke paasmarkten georganiseerd. Van kleding en kunst tot de beste deals en lekkere hapjes, je vindt het er allemaal wanneer je langs de kraampjes struint. En met het mooie weer in het vooruitzicht is dit zeker een GO. Benieuwd of er een paasmarkt bij jou in de buurt is? Check het hier.
 

Paaseieren zoeken

Weet je nog dat je vroeger tijdens Pasen er met een mandje op uit ging om paaseieren te zoeken? Je mag dan nu wel volwassen zijn maar met je vrienden een spelletje spelen is altijd leuk. Haal wat eieren in allerlei formaten in huis, (vergeet de chocolade eieren niet) nodig wat vrienden uit en verstop de eitjes op de meest moeilijke plekken. Trek daar maar eens een gezellig middagje voor uit.
 

Maak een bloesemtocht

Deze tip gaven we je al eerder in onze blog over de leukste lente uitjes, hier staat aangegeven waar je moet zijn voor de moeste bloesemtochten. Vanaf half april staan alle bomen in volle bloesem. Ineens zie je overal schitterende kleuren. Vooral in de Betuwe kijk je je ogen uit. Met het komende zonnetje vinden wij dit bij uitstek het uitje wat je niet mag missen.
 

Op zoek naar meer lente uitjes? Je leest het hier. Wil je met ons delen wat jouw plannen zijn tijdens Pasen? Laat het ons weten onder deze blog.

 

 

Reageren (0)
Bekijk alle reacties
Nog geen reacties ontvangen
Ontmoet anderen online