Aankomend weekend is het weer zover. Het weekend dat de meeste mensen Sinterklaas vieren. Het kan op verschillende manieren gevierd worden, maar waar het om draait is het samenzijn met jouw vrienden en/of familie. Heb je besloten om met jouw vrienden sinterklaas te vieren maar heb je nog geen cadeautjes in huis? Wij hebben de leukste cadeautjes voor jou op een rijtje gezet. (budgetproof!)

 

  1. Spelletje

Tegenwoordig zijn er heel veel leuke spellen op de markt die ook nog eens betaalbaar zijn. Wat denk je van Regenwormen, Qwixx, Keer op Keer of Beverbende? Allemaal spelletjes van rond de 10 euro. Je neemt het op tegen je vrienden met kaarten of dobbelstenen. Gegarandeerd een succes!

 

  1. Bioscoopbon van een plaatselijke bioscoop

Een avondje film kijken vindt iedereen leuk. Alleen de grote bioscoopketens zijn een stukje prijziger geworden. Daarom adviseren we je om een waardebon te halen bij een plaatselijke bioscoop. Lekker dichtbij, betaalbaar en zo steun je een kleine ondernemer. Strik er omheen en klaar voor pakjesavond.

 

  1. Tweedehands

Hier rust nog een taboe op. Maar waarom kijk je niet bij een tweedehands winkel voor een leuk schoencadeau? Heel veel mensen brengen hier hele mooie spullen naartoe. Er zijn zelfs veel nieuwe artikelen te vinden. Ziet het er nog heel goed uit? Wij zeggen doen. Op deze manier kan je iets aanschaffen van meer waarde en je bent ook nog eens milieuvriendelijk bezig.

 

  1. Vogelhuisje, insecthotel, zaden en vetbollen

Wat geef je nou aan iemand die alles al heeft? Precies! Iets voor dieren. Met de winter die voor de deur staat kunnen de vogels en insecten wel iets extra’s gebruiken. Kies een tof huisje of wat lekkers voor deze dieren. We weten zeker dat jouw cadeau in de smaak valt bij iedereen die een tuin of balkon heeft.

 

  1. Boeken

In ons drukke bestaan is het heerlijk om af en toe in een boek te duiken. Daarom geven wij graag een boek cadeau. Bekijk de boeken top 20 eens. Welke bestseller wil jij cadeau geven? Mooi meegenomen is dat de meeste boeken betaalbaar zijn. Stop maar in die schoen!

 

Heb je ook nog goede tips? Laat het ons weten door hieronder te reageren. Fijn Sinterklaasfeest!

Reageren (0)
Bekijk alle reacties
Nog geen reacties ontvangen
Ontmoet anderen online