Vorige week kregen we veel reacties op onze herfstuitjes blog. Herfst zien de meeste van jullie als de minst leuke periode van het jaar. Het druilerige weer, de donkere dagen en de vesten die weer uit de kast gehaald worden, we snappen dat je hier niet om staat te springen. Je blijft vaker binnen, maar weet dat je je niet hoeft te vervelen! Netflix kondigt voor de herfst 120 nieuwe titels aan. Perfect voor een filmavondje met jouw (Durfjijmetmij-) vriend/vriendin. Zit er een goede film voor je bij?
 

Haal de popcorn, chocolademelk en dekentjes uit de kast. Want we weten zeker dat er een leuke film of serie voor je bij zit! En nee… plof nou niet alleen op de bank. Maar nodig iemand uit. Des te leuker. We hebben de leukste nieuwe films en series voor je op een rijtje gezet.
 

28 september – Blonde (drama)
Misschien heb je hem al voorbij zien komen. Blonde; de langverwachte film over het leven van Marilyn Monroe. De filmster en knappe vrouw van Hollywood in de fiftys. Haar roerige leven is eindelijk vastgelegd. Trek er wel een tijdje vooruit want deze film duurt langer dan 2,5 uur.

 

7 oktober – Luckiest Girl Alive (thriller)
Een vrouw heeft alles wat ze wilt. Kan ze haar traumatische verleden verbergen? Wanneer er een documentaire wordt gemaakt over iets wat gebeurd is tijdens haar schooltijd, lijkt de waarheid aan het licht te komen. 
 

14 oktober - The Curse of Bridge hollow (Halloween, film voor het hele gezin)
Ben je een echte Halloween liefhebber? Dan is deze film echt wat voor jou! Een vader en dochter zijn net verhuisd naar een klein stadje wanneer Halloween aanbreekt. Overal zijn Halloweenversieringen. Wanneer ze de zolder op gaan ruimen, ontdekken ze een mysterieuze lantaarn. Wanneer ze de lamp aansteken, komen alle Halloweenversieringen tot leven. Kijk je mee naar hoe ze deze monsters gaan verslaan?
 

21 oktober – Descendant
Als je graag naar waargebeurde verhalen kijkt, dan kan Descendant zomaar wat voor je zijn. Deze documentaire vertelt het verhaal van de afstammelingen van de Clotilda overlevenden. Het laatste schip dat tot slaaf gemaakte Afrikanen naar de Verenigde Staten vervoerde. 
 

18 november - Slumberland (fantasie, film voor het hele gezin)
Houd je van fantasie? Stap dan in de droomwereld van Slumberland. Een jong meisje gaat samen met een flamboyant wezen door haar dromen en nachtmerries in de hoop dat ze haar vader zal zien.
 

The Mother
Jennifer Lopez verschijnt weer eens op het witte doek. In deze spannende film moet ze noodgedwongen samenwerken met CIA-agent om haar dochter te redden.
 

En natuurlijk kan je ook een aantal kerstfilms verwachten:

10 november – Falling for Christmas
17 november – Christmas with you
24 november – The Noel Diary
2 december – Scrooge: A Christmas Carol
 

Kijk je liever een serie? Van de volgende series komen tijdens de herfst nieuwe afleveringen online:

Lupin
Astraction
The Crown
Emily in Paris
You
Bridgerton
 

Zo.. Volgens mij kan je wel even vooruit. Dit is nog lang niet alles, neem dus snel een kijkje op Netflix voor meer info. Mocht je meer kijktips hebben, laat ze achter onder deze blog!

Reageren (1)
Bekijk alle reacties
rfbnld
2022-10-21 23:29:09
Ik heb een Netflix abonnement en zitelke keer alleen op de bank. Iemand interesse naast me te komen zitten?
Ontmoet anderen online